Cannot Sync when Run as a Service is Enabled

Welcome to BestSync Support Forum!
If you have any questions, comments, concerns, suggestion, please summit here, we'll try to reply you in short time.
Thank you!
dave_ames
Posts: 6
Joined: Sun Jan 05, 2020 5:58 pm

Cannot Sync when Run as a Service is Enabled

Postby dave_ames » Sat Mar 07, 2020 11:29 pm

I am able to set up a sync job that works when run manually or scheduled.
When i set the job to run as a service, and then test it by running manually, the job fails with the message: Encrypt<==>Decrypt.

Can anyone tell me what i can do about this.

RiseFly
Site Admin
Posts: 1031
Joined: Tue Nov 03, 2009 2:51 pm

Re: Cannot Sync when Run as a Service is Enabled

Postby RiseFly » Sun Mar 08, 2020 6:45 am

If a task fails when run as Windows Service, please refer to the following Q&A:
http://www.risefly.com/fseqna.htm#DriveNotReady

dave_ames
Posts: 6
Joined: Sun Jan 05, 2020 5:58 pm

Re: Cannot Sync when Run as a Service is Enabled

Postby dave_ames » Fri Mar 13, 2020 7:26 am

thank you
i have tried your advice with no success.
the error message i am getting is 'Encrypt<==>Decrypt' not "drive is not ready'.

Do you know what i can do about this problem: 'Encrypt<==>Decrypt'

thank you

RiseFly
Site Admin
Posts: 1031
Joined: Tue Nov 03, 2009 2:51 pm

Re: Cannot Sync when Run as a Service is Enabled

Postby RiseFly » Fri Mar 13, 2020 1:47 pm

Could you please tell me which version are you using?


Return to “BestSync Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

cron