Search found 8 matches

by LHT
Fri Aug 12, 2022 8:30 am
Forum: BestSync Support Forum
Topic: MS Azure with internal company IP-Adress or DNS
Replies: 1
Views: 17287

MS Azure with internal company IP-Adress or DNS

Hey there,

we want to synchronize data with our MS Azure. We do not have any public connection address, but instead I need to connect to an internal IP or DNS. Is there any option to set an individual MS Azure destination?

Thank you and regards
Pierre
by LHT
Mon Mar 07, 2022 1:43 pm
Forum: BestSync Support Forum
Topic: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!
Replies: 11
Views: 25531

Re: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!

Hey guys, me again. Now I have installed BestSync 17.0.0.5 on the productive Windows Server 2016 system. Sadly it does not work. The authentication string BestSync is sending always is longer than mine with the working test program. My working program with correct auth 1136 14.983599 10.226.80.120 5...
by LHT
Mon Feb 14, 2022 1:44 pm
Forum: BestSync Support Forum
Topic: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!
Replies: 11
Views: 25531

Re: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!

Ok, don't ask why, but on Windows Server 2016 as client there is even no authentication needed :shock: that's why it works.
by LHT
Mon Feb 14, 2022 1:36 pm
Forum: BestSync Support Forum
Topic: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!
Replies: 11
Views: 25531

Re: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!

Hello, on Windows Server 2012 it doesn't work for me. But on Windows Server 2016 it does! (I had forgotten to set the recipient and so the test mail went into nirvana... :lol: ) Because Windows Server 2016 is the destination os on which currently BestSync 2019 is running, I hope that the mail sendin...
by LHT
Tue Feb 08, 2022 12:41 pm
Forum: BestSync Support Forum
Topic: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!
Replies: 11
Views: 25531

Re: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!

Hey, I tried it on Windows Server 2012 R2. Sadly there is no option to get access to the server from external. Today I did another test on Windows Server 2016 with following result: >EHLO SW-HAMLHT-V511 <250-smailin.ads.dlh.de Hello [57.57.252.59] 250-SIZE 37748736 250-PIPELINING 250-DSN 250-ENHANCE...
by LHT
Wed Feb 02, 2022 7:30 am
Forum: BestSync Support Forum
Topic: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!
Replies: 11
Views: 25531

Re: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!

Hello, i tried the new version. Sadly it doesn't work yet. I've added a new screenshot. NTLM authentication starts but gives back a wrong authentication. If you compare the new screenshot with the third one above, you can see, that the encrypted part is different from the working one in my test. Reg...
by LHT
Wed Jan 26, 2022 8:19 am
Forum: BestSync Support Forum
Topic: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!
Replies: 11
Views: 25531

Re: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!

Hey, this sounds good :)

Will this change also be available for BestSync 2019 or do we have to upgrade to the newest version?

Regards
by LHT
Mon Jan 24, 2022 3:11 pm
Forum: BestSync Support Forum
Topic: Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!
Replies: 11
Views: 25531

Testing mail settings, not sending a mail, missing authentication?!

Hello, we are using BestSync 2019 (v14.0.1.7). I've set everything fine, see picture "mail settings". Log after testing: SMTP Connecting. <220 xxx Microsoft ESMTP MAIL Service ready at Mon, 24 Jan 2022 15:58:01 +0100 >EHLO VM-SFLHAM-SFA01 <250-xxx Hello [10.226.80.120] 250-SIZE 250-PIPELIN...